Γιατί θεωρούμε πως είμαστε μία οικογένεια;

Το ανθρώπινο

δυναμικό μας

Επένδυση

Σημαντικότερο κεφάλαιο της ΚΑΡΒΕΛΑΣ ΑΕ είναι οι άνθρωποι της. Σήμερα η εταιρεία απασχολεί περισσότερα από 30 άτομα, τα οποία εκπαιδεύονται συνεχώς ώστε να ακολουθούν τις εξελίξεις, τις αλλαγές στην αγορά και τις τεχνολογικές διαφοροποιήσεις, πάντα με τελικό στόχο την ικανοποίηση των αναγκών του πελάτη και την άριστη εξυπηρέτηση του.

Εκπαίδευση

Εκπαίδευση

Τα σεμινάρια των στελεχών μας, γίνονται σε μηνιαία βάση και περιλαμβάνουν εκπαίδευση για τα νέα προϊόντα από μεγάλες εταιρείες-συνεργάτες όπως BSH, SAMSUNG, LG, WHIRLPOOL και σε διαφορετικές προϊοντικές κατηγορίες.
Παράλληλα πραγματοποιούνται σεμινάρια εξυπηρέτησης πελατών, έτσι ώστε να μπορούν να απαντήσουν κάθε ερώτηση σχετικά με τα προϊόντα, τις προδιαγραφές τους, τον τρόπο πληρωμής και κάθε άλλη πιθανή απορία.

Οικογένεια

Οικογένεια

Τέλος, σημαντικό είναι ότι στα καταστήματα μας βρίσκονται πάντα τα μέλη της οικογένειας Καρβελά, τα οποία έρχονται καθημερινά σε επαφή με τους πελάτες και έχουν δημιουργήσει πλέον σταθερές και χρόνιες σχέσεις μαζί τους.

Στην ΚΑΡΒΕΛΑΣ Α.Ε. νιώθουμε σαν οικογένεια και έτσι αντιμετωπίζουμε και τους πελάτες μας, τους θεωρούμε μέλη της ευρύτερης οικογένειας μας.

Αναζητάμε διαρκώς καινούρια πρόσωπα, ικανά, δημιουργικά και με όρεξη.

Μάθετε Περισσότερα